Prevaren od strane 24-godišnjakinje

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, zaprimili su prijavu 27-godišnjaka da je prevaren od strane 24-godišnjakinje. Prema prijavi, on je 5. travnja ove godine u prostoru ugostiteljskog objekta u Biškupečkoj ulici u Varaždinu,

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, zaprimili su prijavu 27-godišnjaka da je prevaren od strane 24-godišnjakinje. Prema prijavi, on je 5. travnja ove godine u prostoru ugostiteljskog objekta u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, u vlasništvu njegovog poduzeća  sa sjedištem u Poreču, 24-godišnjakinji, koja je bila zaposlenica njegovog poduzeća, pozajmio iznos od 1 500 eura. Navedena se obvezala vratiti posuđeni novac do 1. svibnja, no isto do dana prijave nije učinila.

Također je tijekom travnja, iznajmila vozilo marke Jaguar, vlasništvo rent a cara istog poduzeća te do dana podnošenja prijave nije podmirila trošak usluge korištenja vozila u iznosu od oko 11 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti kaznenog djela.

Stranica