Preminuo vozač osobnog vozila

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

Jučer, 29. studenog oko 10.20 sati u Kolodvorskoj ulici u mjestu Turčin, nakon što je osobnim vozilom udario u zgradu vlasništvo HŽ-a, na mjestu događaja preminuo je 42-godišnji vozač istog.

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. studenog oko 10.20 sati u Kolodvorskoj ulici u mjestu Turčin,  nakon što je osobnim vozilom udario u zgradu vlasništvo HŽ-a, na mjestu događaja preminuo je 42-godišnji vozač istog. Očevidom je utvrđeno da je navedeni upravljao osobnim vozilom Kolodvorskom ulicom iz smjera Zagrebačke ulice, te se iz neutvrđenog razloga nije vozilom zaustavio na kraju kolnika, već je nastavio vožnju van kolnika, po zemljano-asfaltiranoj površini željezničke postaje, gdje je prednjim dijelom vozila udario u zid navedenog objekta.

Od jačine udara zadobio je ozljede zbog kojih je preminuo na mjesto događaja. Smrt je konstatirana po liječniku HMP DZ Varaždin. Temeljem naloga zamjenice Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, izvršena je obdukcija kojom je utvrđeno da su uzrok smrti unutarnje ozljede. Tom su prilikom izuzeti uzorci tkiva, krvi i urina koji će biti proslijeđeni na vještačenje, poradi utvrđivanja okolnosti koje su prethodile nastanku navedenog događaja.



Stranica