Predstava u HNK Varaždin za djelatnike PU varaždinske

  • Slika PU_V/vijesti/2019/hnk//2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijska uprava varaždinska, NSD MUP Podružnica Policijske uprave varaždinske, SPH Glavna podružnica PU varaždinske te IPA Varaždin, dogovorili su i zajednički osigurali predstavu

Foto: PU varaždinska

Policijska uprava varaždinska, NSD MUP Podružnica Policijske uprave varaždinske, SPH Glavna podružnica PU varaždinske te IPA Varaždin, dogovorili su i zajednički osigurali predstavu u HNK Varaždin, za sve zainteresirane djelatnike Policijske uprave, članove njihovih obitelji i prijatelje.

Tako je u utorak, 28. svibnja, pred prepunim gledalištem HNK, za policajce i goste, izvedena predstava Čini barona Tamburlana. Ova kajkavska komedija u režiji Krešimira Dolenčića  te vrhunskoj izvedbi glumaca predvođenih Vidom Balogom, Barbarom Rocco, Denisom Bosakom, Zdenkom Brlekom i drugima, oduševila je sve prisutne i konstantnom komičnošću držala pažnju svih sat i pol trajanja.

Posebno je dojmljiva bila interakcija glumaca s publikom, kako s pozornice, tako i neposredno u gledalištu. Zaključak svih prisutnih je da je ovakvih dobrih događanja  za djelatnike treba što više i što prije za ponoviti.

Stranica