Predrag Benčić ponovno imenovan načelnikom Policijske uprave varaždinske

  • Slika /PU_V/vijesti/2022/Imenovanje načelnika PU/IMG_3766.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U srijedu, 21. rujna, u Policijskoj upravi varaždinskoj, načelnik Uprave za javni red i sigurnost i pomoćnik glavnog ravnatelja policije Dragan Tokić, uručio je dosadašnjem načelniku Policijske uprave varaždinske Predragu Benčiću, rješenje o ponovnom imenovanju.

Foto: PU varaždinska

Ovim mu je rješenjem nakon provedenog postupka i testiranja po internom oglasu, ponovno ukazano povjerenje za vođenje ove Policijske uprave.

Načelnik Uprave za javni red i sigurnost i pomoćnik glavnog ravnatelja policije Tokić tom je prilikom istaknuo: „Jedan od preduvjeta dobrog rada policijskih uprava je kvalitetna komunikacija, kako interna, tako i s javnošću. S obzirom da načelniku ponovno ukazano povjerenje te je imenovan na novi mandat, zasigurno će i javnost, odnosno građani vaše Županije očekivati jednu višu razinu, kako samog stanja sigurnosti, tako i višu razinu komuniciranja s javnošću.“

Načelnik Policijske uprave varaždinske Benčić zahvalio je načelniku Tokiću na čestitkama, a ministru unutarnjih poslova i glavnom ravnatelju policije, na ukazanom mu povjerenju za još jedan mandat. Također je zahvalio i svojim suradnicima i svim djelatnicima Policijske uprave na dosadašnjoj suradnji i svim nastojanjima u ostvarenju dobrih rezultata rada. „Pred nama je jedno novo vrijeme, novi izazov, ali sam siguran da zajedno s vama u jednom timskom radu i međusobnoj kvalitetnoj komunikaciji, mogu odraditi sve zadaće koje su pred nama. Da možemo svim žiteljima Varaždinske županije osigurati kvalitetniji, mirniji život i ono što je najbitnije, osigurati našim sugrađanima naš finalni proizvod – a to je sigurnost. Ne sumnjam u nas, vjerujem da na čvrstim temeljima koje smo gradili u proteklih pet godina, možemo postići sve naše zadane ciljeve.“ rekao je načelnik Benčić.
 

Stranica