Ozlijeđena pješakinja

U subotu, 2. ožujka oko 12.30 sati u Varaždinu, na raskrižju Koprivničke i ulice Ruđera Boškovića, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U subotu, 2. ožujka oko 12.30 sati u Varaždinu, na raskrižju Koprivničke i ulice Ruđera Boškovića, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 79 godina upravljao je osobnim vozilom desnom prometnom trakom ulice Ruđera Boškovića iz smjera Ludbreške ulice. Dolaskom do raskrižja s Koprivničkom ulicom, započelo je skretanje u lijevo na znak zelenog svjetla na semaforu, a da prethodno nije propustio 78-godišnju pješakinju koja je gurajući bicikl prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Zbog toga je prednjom lijevom stranom vozila udario u lijevu bočnu stranu pješakinje koja je pala na kolnik. Nakon prometne nesreće su oba sudionika napustila mjesto prometne nesreće, a da nisu obavijestili policiju. Pješakinja je naknadno sama zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Stranica