Ozlijeđen vozač bicikla

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/biciklisticka-staza02.jpg

Jučer, 6. rujna u 18 sati, na raskrižju Dravske i Ludbreške ulice u Trnovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 54-godišnji vozač bicikla.

Foto: Ilustracija

Jučer, 6. rujna u 18 sati, na raskrižju Dravske i Ludbreške ulice u Trnovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 54-godišnji vozač bicikla. Za sad nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom Ludbreškom ulicom u smjeru Varaždina. Dolaskom do navedenog raskrižja, započeo je skretanje u lijevo, pri čemu je oduzeo prednost prolaska biciklu kojim je u suprotnom smjeru, zadržavajući smjer kretanja, upravljao 54-godišnjak. Prilikom udara prednje strane vozila u bicikl, 54-godišnjak je pao na kolnik.

Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane. Obzirom da je vozač osobnog vozila nakon prouzročene prometne nesreće, napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu, molimo građane koji imaju bilo kakva saznanja o prometnoj nesreći ili vozaču, da s jave na broj 192 ili osobno u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu.



Stranica