Ozlijeđen u slijetanju vozilom

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 29. studenog oko 23.30 sati u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški ozlijeđen je 26-godišnjak. 

On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.56 promila u smjeru Ludbrega. Dolaskom u blagi desni zavoj, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sišao ulijevo na rub kolnika.

Pritom je prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u metalnu cijev prometne opreme, nakon čega je vozilom sletio ulijevo van kolnika na prilaz dvorištu te udario u dvorišnu ogradu. Vozilo se nakon udara nastavilo nekontrolirano kretati travnatom površinom te prednjim dijelom vozila udarilo u ogradu i zid kuće na susjednom dvorištu, dok je desnim bočnim dijelom udarilo u prednji desni dio osobnog vozila parkiranog na kolnom ulazu u isto dvorište.

Vozač je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Stranica