Ozlijeđen motociklist

Jučer, 5. srpnja oko 12 sati, kod Poljane Biškupečke, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom iz smjera Beretinca u smjeru Poljane Biškupečke. Dolaskom do raskrižja s jugozapadnom obilaznicom grada Varaždina, na kojem se prometom upravlja prometnim svjetlima, ušao je vozilom u raskrižje na znak crvenog svjetla.

U tom je trenutku u stražnji lijevi bočni dio vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je jugozapadnom obilaznicom iz smjera Gojanca prema Turčinu, upravljao 45-godišnjak, koji je u raskrižje ušao na znak zelenog svjetla na semaforu, zadržavajući smjer kretanja.

Uslijed sudara, osobno se vozilo zanijelo i zaustavilo na sjeveroistočnom dijelu raskrižja, dok je vozač s motociklom pao na desnu bočnu stranu te se nastavio nekontrolirano kretati unaprijed, zaustavivši se na desnom prometnoj traci. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Bolnici, nakon čega je pušten kući.

Stranica