Otkriveni provalnici u aparate za tople napitke

 Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je u utorak 13. ožujka u poslijepodnevnim satima provalio u salu za goste jednog hotela u Varaždinu te otuđio projektor,

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je u utorak 13. ožujka u poslijepodnevnim satima provalio u salu za goste jednog hotela u Varaždinu te otuđio projektor, a u vremenu od 14. do 15. ožujka u aparat za tople napitke na katu zgrade poslovnog centra u Pavlinskoj ulici u Varaždinu, vlasništvo poduzeća iz Međimurja.

Također se osnovano sumnja da je zajedno sa jednim 23-godišnjakom u vremenu od 14. veljače do 12. ožujka u tri navrata provalio u aparate za tople napitke vlasništvo raznih poduzeća i to u zgradi kojom se koriste tijela državne uprave u Vrazovoj ulici u Varaždinu, u jednom trgovačkom centru u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu te u jednoj školi na području Varaždina. Iz navedenih su aparata otuđivali razne prehrambene artikle, sokove i kovanice.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv navedene dvojice podnijet će se kaznena prijava za kaznena djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica