Otkriveni počinitelji provala na ludbreškom području

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 33, 28 i 19 godina te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 28./29. veljače provalili u osobno vozilo vlasništvo 26-godišnjaka

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 33, 28 i 19 godina te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su tijekom noći 28./29. veljače provalili u osobno vozilo vlasništvo 26-godišnjaka koje je bilo parkirano u Kolodvorskoj ulici u Ludbregu i otuđili auto radio i akumulator, počinivši na taj način štetu od preko tisuću kuna. Također je utvrđeno da su u noći 11./12. ožujka provalili u trgovinu u Međimurskoj ulici u mjestu Selnik, vlasništvo 53-godišnjakinje i otuđili alkoholna pića, suhomesnate proizvode i druge prodajne artikle u vrijednosti od dvadesetak tisuća kuna.

Nadalje, osnovano se sumnja da su 33-godišnjak i 28-godišnjak zajedno sa jednim 29-godišnjakom, sredinom rujna 2011. godine provalili u vikend kuću u mjestu Gornji Martijanec, vlasništvo 30-godišnjaka i otuđili posuđe i hranu. Protiv sve četvorice podnose se kaznene prijave za počinjena kaznena djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica