Otkriven počinitelj krađe vozila

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je tijekom noći 11./12. svibnja u Hallerovoj aleji u Varaždinu,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je tijekom noći 11./12. svibnja u Hallerovoj aleji u Varaždinu, otuđio osobno vozilo marke „Peugeot 406“ vlasništvo 36-godišnjaka, koje je bilo parkirano na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta, na način što je sa šanka ugostiteljskog objekta otuđio ključeve vozila i mobilni telefon, te se nakon toga, otuđenim vozilom udaljio s mjesta događaja.

Vozilo je pronađeno tijekom jučerašnjeg dana na parkiralištu iza autobusnog kolodvora u Novom Marofu, te predano vlasniku. Prema 19-godišnjaku se zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretne stvari iz članka 221. Kaznenog zakona.



Stranica