Osumnjičeni za prikrivanje

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 54 godine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja. Kako se sumnja, navedeni muškarac

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 54 godine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja. Kako se sumnja, navedeni muškarac je 28. travnja u Jalkovcu od njemu poznate osobe čiji identitet ne želi otkriti kupio osobno vozilo u vlasništvu jednog poduzeća kojem je sjedište u Francuskoj, a koje vozilo je bilo ukradeno, te nije obavijestio policiju, već je vozilo sakrio u garažu i rastavio u dijelove i uništio registracijsku oznaku i kompletnu šasiju s ciljem da se vozilo ne može identificirati, a rastavljene dijelove je ponudio na prodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo  Prikrivanja.

Stranica