Osumnjičen za teško ubojstvo 70-godišnje žene

Slika \PU_V\vijesti\nove ilustracije\Policija2.jpg

U subotu, 11. ožujka u 20.05 sati,  policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su dojavu o pronalasku mrtvog ženskog tijela u stanu u Ivancu.

Foto: Ilustracija

Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je dojava istinita te se radi o tijelu  70-godišnje žene.

Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Zbog sumnje da osoba nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je provođenje obdukcije koja je provedena  danas, 12. ožujka. Obdukcijom je utvrđeno da je žena preminula nasilnom smrću.

Također je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku priveden  49-godišnji muškarac.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom, utvrđeno je da je navedeni muškarac 70-godišnjakinji nanio višestruke ozlijede po glavi i tijelu, uslijed kojih je preminula.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.
 

Stranica