Operativna akcija "Alkohol"

Tijekom proteklog vikenda provedena je akcija „Alkohol“ s ciljem zaticanja i isključivanja iz prometa osoba pod utjecajem alkohola i opojnih droga. Djelatnici PU varaždinske i nadležnih Policijskih postaja u Varaždinu, Ivancu, Ludbregu i Novom Marofu, te Postaje prometne policije u Varaždinu, utvrdili su ukupno 10 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.  

             Tijekom proteklog vikenda provedena je akcija „Alkohol“ s ciljem zaticanja i isključivanja iz prometa osoba pod utjecajem alkohola i opojnih droga. Djelatnici PU varaždinske i nadležnih Policijskih postaja u Varaždinu, Ivancu, Ludbregu i Novom Marofu, te Postaje prometne policije u Varaždinu, utvrdili su ukupno 10  prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola. Najviša koncentracija alkohola u iznosu od 1.75 g/kg utvrđena je u mjestu Sveti Petar.

            Svi zatečeni vozači u vožnji pod utjecajem alkohola su isključeni iz prometa, a dva vozača za koje je postajala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja zadržana su u službenim prostorijama policije.



Stranica