Održana preventivna predstava „Droga – reci drogi ne!

  • Slika \PU_V\vijesti\2019\droge\2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Predstava „Droga – reci drogi NE!“ usmjerena je na drogu kao najveći društveni problem modernog doba, a pruža informacije o tome kako prepoznati situacije u pubertetu i adolescencij,i kad mladi dolaze u dodir s drogom, kada i zašto najčešće uzimaju drogu, kako

Policijska postaja Ivanec je u sklopu obilježavanja „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ u suradnji s Gradom Ivancem, u petak, 15. studenog, organizirala i održala preventivnu predstavu   „Droga – reci drogi ne!“ za učenike sedmih i osmih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec.
Kazališna predstava održana je u Pučkom otvorenom učilištu „Đuro Arnold“ – kino Ivanec.  U predstavi koju je osmislio i režirao glumac Zijah Sokolović, ambasador dobre volje kroz projekt THE/ARTO,  glume Jerko Marčić i Ivana Krizmanić.
Predstava „Droga – reci drogi NE!“ usmjerena je na drogu kao najveći društveni problem modernog doba, a pruža informacije o tome kako prepoznati situacije u pubertetu i adolescencij,i kad mladi dolaze u dodir s drogom, kada i zašto najčešće uzimaju drogu, kako i kada postaju ovisnici o drogama, kada i kako roditelji mogu pomoći i kada i zašto roditelji griješe.
Predstava na direktan način, u živoj i duhovitoj komunikaciji, kroz koreografiju, u stotinu kratkih glumačkih etida donosi i odgovore na pitanja kako mlade informirati o posljedicama uzimanja i ovisnosti drogama te kako drogi reći ne. Predstavu je otvorio načelnik Policijske postaje Ivanec Mario Medenjak.

Stranica