Održan radni sastanak sa zaštitarskim tvrtkama

  • Slika PU_V/vijesti/2019/zastitari/3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U srijedu, 27. veljače, u Policijskoj upravi varaždinskoj je održan radni sastanak na temu obavljanja poslova privatne zaštite na području

Foto: PU varaždinska

U srijedu, 27. veljače, u Policijskoj upravi varaždinskoj je održan radni sastanak na temu obavljanja poslova privatne zaštite na području Varaždinske županije. Radnom sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić, njegov zamjenik Darko Blaži, voditelj Službe policije Dalibor Božić, voditeljica Službe kriminalističke policije Sandra Pažur-Hlad te predstavnici 13 trgovačkih društava.

Tom je prilikom raspravljena svakodnevna zajednička problematika te su predložena rješenja za rješavanje problema, a dosadašnja suradnja policije i zaštitarskih tvrtki koje djeluju na području Varaždinske županije, ocijenjena je pozitivnom i kvalitetnom. Načelnik Benčić je zajedno sa svojim suradnicima pokazao inicijativu za kvalitetnijom komunikacijom u svim segmentima suradnje sa zaštitarskim tvrtkama, u cilju nastavka dosadašnje dobre suradnje i što bolje učinkovitosti.
 

Stranica