Obilježavanje Europskog dana žrtava kaznenih djela ispred Info centra Varaždin

  • Slika /ikone/20200222_091529.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Danas, 22. veljače 2020. godine od 9 do 11 sati na prostoru Gradske tržnice Varaždin, ispred INFO centra Policijske uprave varaždinske, policijski službenici za prevenciju Policijske uprave varaždinske su zajedno sa Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima

Danas, 22. veljače 2020. godine od 9 do 11 sati na prostoru Gradske tržnice Varaždin, ispred INFO centra Policijske uprave varaždinske, policijski službenici za prevenciju Policijske uprave varaždinske su zajedno sa Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima, Ured Varaždin, Županijskim timom za suzbijanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji i Probacijskim Uredom Varaždin obilježili Europski dan žrtava kaznenih djela.
Tom prilikom je omogućeno svim zainteresiranim građanima i posjetiteljima da se informiraju o mogućnostima koji se odnose na pružanje pomoći i podrške žrtvama kaznenih djela i prekršaja.
Cilj ove preventivne akcije je senzibiliziranje građana na prijavljivanje nasilja i promoviranje prava i informiranje žrtava kaznenih djela,  te da svi uključeni dionici nastoje pomoći žrtvama da lakše prođu kroz traumatično iskustvo, s čime se ujedno želi spriječiti njihova nova viktimizacija.
Svi posjetitelji darivani su promotivnim materijalima vezanim uz prava žrtava.
 


Stranica