Obavijest

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/dvorana.jpg

Večeras, 9. prosinca s početkom u 20 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, održat će se javno okupljanje kulturno-zabavnog karaktera „Karlovačko Live 2011.“

Foto: Ilustracija

Večeras, 9. prosinca s početkom u 20 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, održat će se javno okupljanje kulturno-zabavnog karaktera „Karlovačko Live 2011.“ Povodom navedenog, a u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska i odlaska, umoljavaju se posjetitelji da svoja vozila parkiraju na parkiralištima koja se nalaze na prilaznim pravcima dvorani, kako bi se na taj način izbjegle moguće gužve u prometu.

Podsjećamo posjetitelje navedenog javnog okupljanja da je temeljem Zakona o javnom okupljanju na javno okupljanje zabranjeno nositi oružje ili predmete pogodne za napad ili nanošenje ozljeda, nositi odoru, dijelove odore, oznake ili druga obilježja kojima se poziva ili potiče na nasilje, ili pak na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju, te bilo koji drugi oblik nesnošljivosti.



Stranica