Novi Marof – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Jučer, 25. listopada oko 17.30 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Jučer, 25. listopada oko 17.30 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Prometna nesreća dogodila se na način što je 32-godišnjak upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa te je zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, u zanošenju vozila, prednjim lijevim djelom vozila udario u prednju lijevu vanjsku gumu priključnog vozila pridodanog na vučno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. Uslijed udara osobno je vozilo odbačeno unaprijed u smjeru svog kretanja, gdje je udarilo u teretno vozilo kojim je također iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak. Osobno se vozilo uslijed udara odbilo i rotiralo te sletjelo u lijevo van kolnika gdje je udarilo u betonske stupove.

Za to je vrijeme 55-godišnji  vozač osobnog vozila koji se kretao iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina iza skupa vozila kojim je upravljao 29-godišnjak, a ispred teretnog vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, prednjom stranom vozila udario u otpale dijelove ostalih vozila. U ovoj prometnoj nesreći ozljede je zadobio 32-godišnji vozač osobnog vozila i 27-godišnji putnik iz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u OB Varaždin gdje su zadržani na liječenju.



Stranica