Nedeljanec – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 31. kolovoza oko 21.50 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu, ozlijeđene su dvije osobe. Žena starosti 27 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Vidovca. U jednom je trenutku

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 31. kolovoza oko 21.50 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu, ozlijeđene su dvije osobe. Žena starosti 27 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Vidovca. U jednom je trenutku započela skretanje ulijevo u ulicu Braće Radić, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti na siguran način.

Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom vozila udarila u desni bočni dio motocikla kojim je u istom smjeru upravljao 27-godišnjak, koji je započeo pretjecati njezino vozilo kroz raskrižje, a da se isto nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Od siline udara motocikl je odbačen u lijevu stranu van kolnika na zelenu površinu. U prometnoj su nesreći  lakše ozlijeđeni vozač motocikla i 25-godišnja putnica s istog.
 

Stranica