Nastavak kriminalističkog istraživanja za ubojstvo muškarca u Varaždinu

Slika \PU_V\vijesti\nove ilustracije\Policija3.jpg

Vezano uz pronalazak  muškarca čije je mrtvo tijelo pronađeno u utorak, 7. ožujka u Varaždinu, provedenom obdukcijom u Općoj bolnici Varaždin utvrđeno  je da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem.

Foto: Ilustracija

Provedenim radnjama identifikacije je potvrđeno da se radi o 56-godišnjem muškarcu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka, u večernjim satima.  

U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela Ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona počinjenog na štetu 56-godišnjaka.

Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem ćemo dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

 

Stranica