Najava moto-susreta i pojačanog nadzora prometa

U vremenu od 13. do 15. svibnja na prostoru Izletišta Aqua City u Varaždinu, održat će se moto-susret u organizaciji Moto kluba „Baroker“.

Tijekom javnog okupljanja predviđen je niz zabavnih sadržaja, a na istom se očekuje oko 400 motociklista. Također, u subotu 14. svibnja od 15 do 17 sati, održat će se defile motociklista ulicama grada Varaždina te kroz Kućan Marof, Kelemen, Jalžabet, Šemovec i Trnovec Bartolovečki i povratak na Izletište.

Vezano uz navedeno, kao i uz niz javnih okupljanja na području Varaždinske županije tijekom ovog vikenda, molimo sve sudionike u prometu, a posebno vozače motocikala, da poštuju prometne propise, prije svega da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti te da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske će tijekom cijelog vikenda na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu. Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj Županiji.

Stranica