Na aeromitingu u Varaždinu promovirana kampanja "Budi zakon - Postani policajac/policajka"

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

​U subotu i nedjelju, 13. i 14. srpnja 2024. godine, na Aerodromu u Varaždinu održao se veliki međunarodni aeromiting CIAV 2024  

Foto: PU varaždinska

Veliki broj posjetitelja ovogodišnjeg CIAV-a, najveće zrakoplovne priredbe u ovom dijelu Europe, uživao je u uzbudljivom letačkom programu, a posebno preletima borbenih zrakoplova Rafalea, ali i brojnim drugim atraktivnim sadržajima na varaždinskom aerodromu.

Svoju opremu i tehniku koju koriste u svakodnevnom radu prezentirali su i policijski službenici PU varaždinske, a ujedno su iskoristili prisutnost građana da prezentiraju kampanju "Budi zakon - Postani policajac/policajka". 

Podsjećamo da još uvijek postoji mogućnost mladih da postanu dio policijske obitelji i jave se na Natječaje koje je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova i to za:

- upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/ policajka u 2024/2025. godine, te
- upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2024/2025. godini.  

Sve one  koji završe školovanje čeka siguran posao. Osim mogućnosti napredovanja u službi, Ministarstvo unutarnjih poslova omogućuje policijskim službenicima i nastavak školovanja na Veleučilištu kriminalistike i javne sigurnosti, a svi oni koje završe prekvalifikaciju ili srednju policijsku školu s prosjekom 5.0 imaju izravan upis. 

Sve informacije o uvjetima natječajima mogu se pronaći na web stranici Policijske uprave varaždinske, Policijske akademije ''Prvi hrvatski redarstvenik'', u bilo kojoj policijskoj postaji, na YouTube kanalu MUP-a i društvenim mrežama Policijske akademije ''Prvi hrvatski redarstvenik'', a zainteresirani informacije mogu dobiti i putem kontakt telefona Policijske škole ''Josip Jović'' 01/24 26 305 i 01/24 26 313. Također prijavu na natječaj moguće je poslati i putem sustava e-Građani.

Stranica