Na 2. međunarodnoj konferenciji o održivom transportu "SuTra 2024" sudjelovali i predstavnici PU varaždinske

  • Slika /PU_V/vijesti/2024/Na 2 međunarodnoj konferenciji sudjelovali i predstavnici PU varaždinske/IMG-e580ffe57e290a40ad9b7113d963eaa3-V.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Konferencija je održana uz sudjelovanje izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Sjeverne Makedonije, Indije, Španjolske i Nizozemske.

Foto: PU varaždinska

U organizaciji Sveučilišta Sjever iz Koprivnice i Pomorskog fakulteta iz Rijeke, od 26. do 28. rujna 2024. godine, u Svetom Martinu na Muri održana je 2. međunarodna konferencija o održivom transportu "SuTra 2024“.
 
Program konferencije odvijao se tijekom tri dana kroz panel rasprave, prezentacije i poster prezentacije tijekom kojih su predstavljene teme iz područja održivog transporta.
 
Na konferenciji je jedan od panelista bio i Danijel Posavec, voditelj poslova prometne policije u Službi za javni red i sigurnost Policijske uprave varaždinske. Danijel Posavec je zajedno sa Krunoslavom Lukučićem, zamjenikom načelnika Općine Sračinec, Ivanom Cvitkovićem profesorom sa Sveučilišta Sjever i Goranom Pužom, predstojnikom Ureda uprave Hrvatskih cesta d.o.o., razgovarao o suradnji lokalnih vlasti i institucija u poboljšanju sigurnosti prometa i održivog razvoja infrastrukture.
 
Također, policijska službenica Petra Bosilj je kroz poster prezentaciju prikazala komparativnu analizu dva Nacionalna programa/plana sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj.

Stranica