Kampanju MUP-a "Postani policajac/policajka!" podržala je i Elektrostrojarska škola Varaždin

  • Slika PU_V/vijesti/2023/Postani policajac policajka 2023/Plakat postavljanje//IMG_20230309_094831.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U četvrtak, 9. ožujka postavljena su dva plakata u Hallerovoj ulici u Varaždinu, na reklamnom panou Elekrtostrojarske škole Varaždin u promociji kampanje „Postani policajac/policajka“ 

Foto: PU varaždinska

U tijeku je kampanja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske pod nazivom "Postani policajac, odnosno policajka!“, kojom se promiče policijsko zanimanje i daju informacije za upis, u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih  i Program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja za upis učenika u treći razred srednje Policijske škole „Josip Jović“, u svim srednjim strukovnim školama učenicima drugih, trećih, odnosno četvrtih razreda.
 
Ravnatelj Elektrostrojarske škole Igor Kos dao je dodatnu podršku kampanji pa su stoga, u četvrtak, 9. ožujka postavljena dva plakata „Postani policajac/policajka“ na reklamnom panou, u u zoni srednjih škola u Hallerovoj ulici u Varaždinu.

Postavljanju plakata uz ravnatelja Kos Igora bili su prisutni i policijski službenici Policijske uprave varaždinske Robert Rožmarić, voditelj Službe za javni red i sigurnost te Davor Bezak, policijski službenik za prevenciju u Uredu načelnika.

Davor Bezak tom je prilikom zahvalio Elektrostrojarskoj školi na suradnji u kampanji te izjavio da je ovo samo nastavak dobre suradnje spomenute Škole i Policijske uprave.
 
S obzirom da se uskoro očekuje objava natječaja za upis u Policijsku školu "Josip Jović", molimo sve zainteresirane kandidate da isto prate objave na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.gov.hr/zaposljavanje-i-skolovanje/223  i Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik" https://policijska-akademija.gov.hr/natjecaji-4116/4116 .

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske kroz edukativna predavanja učenicima srednjih škola na području naše Županije ukazuje na uvjete i mogućnosti koje se pružaju kroz zanimanje postani policajac/policajka.
 

Stranica