Kampanja „Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!“ predstavljena učenicima

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U ponedjeljak, 15. travnja, Elektrostrojarska škola Varaždin provodila je projekt „Zdravo zdravlju“ kojem su se pridružili i policijski službenici PU varaždinske koji su predstavili kampanju za zanimanje postani policajac/policajka.

Foto: PU varaždinska
 
U sklopu projekta provodilo se niz edukativnih i sportskih aktivnosti koje su promicale zdrav način života te poticale učenike na tjelesnu aktivnost i važnost brige o zdravlju.

Upravo na sportskim aktivnostima: biciklijada, košarka, boks, fitnes, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, sukladno smjernicama Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, educirali su učenike o opasnostima koje proizlaze u cestovnom prometu. Cilj ovih aktivnosti bio je senzibilizirati iste na važnost poštivanja prometnih propisa kako bi se podigla razina sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.

Također, učenicima je predstavljena kampanja „Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!“. Zainteresirani kandidati imali su priliku saznati sve informacije oko upisa te o potrebnoj dokumentaciji za prijavu, pravima i obvezama, kao i svim prednostima školovanja na Policijskoj akademiji.



Predstavljeni su - Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA i Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“, na koje se zainteresirani kandidati mogu prijaviti od 8. travnja 2024. godine te s ovogodišnjom mogućnošću podnošenja prijave i putem sustava e-Građani.

Stranica