Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

U petak, 30. studenog u 21.50 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska, ulaznoj graničnoj kontroli pristupio je 39-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom.

Foto: Ilustracija

U petak, 30. studenog u 21.50 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska, ulaznoj graničnoj kontroli pristupio je 39-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom. Tom je prilikom utvrđeno da navedeni upravlja skupom vozila za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „C-E“ kategorije, te da je do sada već tri puta zatican kako upravlja skupom vozila za vrijeme spomenute zabrane.

Za sva tri navedena slučaja protiv njega su podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima. Obzirom na navedeno, 39-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude doveden sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu.



Stranica