Ivanec – prometna nesreća između tri osobna vozila

U petak, 27. srpnja oko 18.40 sati na raskrižju ulica Ivana Gorana Kovačića i Gundulićeve u Ivancu, dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila.

U petak, 27. srpnja oko 18.40 sati na raskrižju ulica Ivana Gorana Kovačića i Gundulićeve u Ivancu, dogodila se prometna nesreća između tri osobna vozila. Muškarac starosti 28 godina upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 0.54 g/kg ulicom Ivana Gorana Kovačića u smjeru Kaniže, desnom prometnom trakom koja je označena privremenom prometnom signalizacijom zbog radova na cesti,  te je dolaskom do raskrižja s Gundulićevom ulicom, započeo skretanje u desno i oduzeo prednost prolaza osobnom vozilu , kojim je u istom smjeru istom ulicom upravljao 26-godišnjak.

Prilikom udara prednje strane vozila 26-godišnjaka u stražnju stranu vozila 28-godišnjaka, vozilo 26-godišnjaka se zanijelo i udarilo u lijevu bočnu stranu zaustavljenog vozila kojim je, čekajući na uključenje u promet, upravljao 33-godišnjak. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 26-godišnji vozač i trogodišnje dijete iz njegovog vozila, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.



Stranica