Gradonačelnik Varaždina posjetio Policijsku upravu varaždinsku

Slika PU_V/vijesti/2013/03/1ngpoliciji.jpg

U utorak, 1. siječnja, varaždinski gradonačelnik Goran Habuš i predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet, u pratnji suradnika, posjetili su Policijsku upravu varaždinsku.

Foto: Ilustracija

U utorak, 1. siječnja, varaždinski gradonačelnik Goran Habuš i predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet, u pratnji suradnika, posjetili su Policijsku upravu varaždinsku. Prilikom ovog već tradicionalnog posjeta, načelnik Policijske uprave varaždinske Darko Jurčec, zajedno sa svojim zamjenikom Darkom Blažijem, izvijestio je varaždinske gradske čelnike o stanju sigurnosti tijekom novogodišnjih blagdana.

Kako je istaknuo načelnik Jurčec, doček Nove godine prošao je mirno. Zabilježeno je pet prometnih nesreća, no tek s manjom materijalnom štetom. Isto tako, zabilježeno je i nekoliko narušavanja javnog reda i mira na dočecima Nove godine, čemu je uzrok uglavnom alkohol.Gradonačelnik Habuš pohvalio je rad djelatnika Policijske uprave i izrazio zadovoljstvo dobrim stanjem sigurnosti, uz želje da ostane takvo i tijekom cijele godine.



Stranica