Dvojac kazneno prijavljen radi pokušaja Krađe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac.jpg

Radi osnovane sumnje da su počinili kaznena djela Krađe u pokušaju, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 49 godina.

Foto: Ilustracija

Radi osnovane sumnje da su počinili kaznena djela Krađe u pokušaju, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 49 godina. Navedeni dvojac jučer je u Svibovcu Topličkom, na dvije različite adrese odlučio ući u dvorište obiteljske kuće, a potom je 22-godišnjak ušao u nezaključanu kuću, dok je 49-godišnjak  ostao vani čuvati „stražu“.

Nakon što je u obje kuće 22-godišnjak zatečen od ukućana u spavaćoj sobi kako pretura stvari i pretražuje ladice, uspio je napustiti kuću pravdajući se da je kucao na vrata, i ušao jer nudi nešto povoljno na prodaju. Obzirom da je o događaju ubrzo izvještena policija, spomenuta dvojica zatečena su u obližnjem Tuhovcu i privedena u prostorije policijske postaje. Protiv njih nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu slijedi podnošenje kaznene prijave.



Stranica