Ivanec - u prometnoj nesreći ozlijeđen 11-godišnjak

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac02.jpg

Jučer, 5. rujna u 15.10 sati na raskrižju ulica Ivana Gorana Kovačića i Vladimira Nazora u Ivancu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 11-godišnji dječak. Navedeni je dječak upravljao biciklom bez zaštitne kacige i bez pratnje punoljetne osobe nogostupom te u jednom trenutku sišao sa nogostupa pored pješačkog prijelaza na ulicu Vladimira Nazora,

Foto: Ilustracija

Jučer, 5. rujna u 15.10 sati na raskrižju ulica Ivana Gorana Kovačića i Vladimira Nazora u Ivancu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 11-godišnji dječak. Navedeni je dječak upravljao biciklom bez zaštitne kacige i bez pratnje punoljetne osobe nogostupom te u jednom trenutku sišao sa nogostupa pored pješačkog prijelaza na ulicu Vladimira Nazora, kojom prilikom je prednjim djelom bicikla udario u desnu bočnu stranu teretnog vozila kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Jerovca upravljao 31-godišnjak, a koji je na raskrižju skretao u desno.

Dječak je zadobio ozljede zbog kojih mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, a iste će se okvalificirati naknadno.



Stranica