Zatečen u krađi robe iz trgovine

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom policijski službenici Policijske postaje Varaždin utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je u petak, 20. svibnja oko 17 sati u trgovini „Baumax“ iskoristio zauzetost zaposlenika i sa prodajnih polica otuđio vrtne škare,

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom policijski službenici Policijske postaje Varaždin utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je u petak, 20. svibnja oko 17 sati u trgovini „Baumax“ iskoristio zauzetost zaposlenika i sa prodajnih polica otuđio vrtne škare, plin za punjenje upaljača, brus za noževe i sjekire, spremnik prve pomoći za motocikle i druge predmete ukupne vrijednosti od oko 1 200 kuna.

Navedene je predmete stavio u okopojasnu torbicu te je prilikom izlaska iz prodajnog prostora trgovine uočen od strane zaštitara koji su ga sustigli na parkiralištu i zadržali do dolaska policijski službenika. Protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.



Stranica