Na vozilo stavila nepripadajuće reg. pločice

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac02.jpg

Jučer, 8. svibnja oko 19.30 sati policijski službenici Policijske postaje Ludbreg u ulici Petra Krešimira u Ludbregu, zaustavili su osobno vozilo koje je na sebi imalo istaknute nepripadajuće registarske pločice.

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. svibnja oko 19.30 sati policijski službenici Policijske postaje Ludbreg u ulici Petra Krešimira u Ludbregu, zaustavili su osobno vozilo koje je na sebi imalo istaknute nepripadajuće registarske pločice. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakinjom koja je upravljala osobnim vozilom utvrđeno je da je ona još u 12. mjesecu prošle godine, nakon isteka važenja registracije, prodala na auto otpad osobno vozilo kojim se dotad služila, dok je registarske pločice zadržala kod sebe, te iste stavila na vozilo sa kojim je zatečena u prometu.

Nepripadajuće registarske pločice privremeno su joj oduzete, te će se protiv nje podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Krivotvorenja isprava. Obzirom da je tijekom kriminalističkih istraživanja utvrđeno da je vozilom upravljala prije stjecanja prava na upravljanje, te da postoji realna opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, dovedena je u prostorije Policijske postaje Ludbreg. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama danas je u 10 sati  sprovedena na Prekršajni sud u Ludbregu.



Stranica