U prometnim nesrećama ozlijeđeni mopedisti i motociklisti

 Muškarac starosti 27 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se u subotu, 23. travnja oko 14.20 sati dogodila u Vinogradima Ludbreškim.

Muškarac starosti 27 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se u subotu, 23. travnja oko 14.20 sati dogodila  u Vinogradima Ludbreškim. On je pod utjecajem alkohola od 1.57 g/kg i bez zaštitne kacige upravljao motociklom, te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem i sletio van kolnika, gdje je udario u dvorišnu ogradu u vlasništvu 53-godišnjaka. Radi zadobivenih ozljeda prevezen je u OB Varaždin, a ozljede mu zasad nisu okvalificirane.

Teške tjelesne ozljede zadobio je muškarac starosti 72 godine koji je u subotu, 23. travnja u ulici Stjepana Radića u Beletincu, nakon što je izgubio nadzor nad upravljačem, mopedom sletio s ceste i udario u dvorišnu ogradu. Utvrđeno je da je mopedom upravljao  prije stjecanja prava na upravljanje. Prevezen je u OB Varaždin gdje je radi težine ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.

Jučer, 25. travnja oko 13.20 sati u Varaždinskoj ulici u Zbelavi, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen jedan mopedist. Muškarac starosti 52-godine upravljao je mopedom kroz naselje Zbelava prema Varaždinu, da bi u jednom trenutku mopedom prešao u desno van kolnika i udario u drveni stup električne mreže. Od jačine udara odbio se i pao natrag na kolnik. Radi zadobivenih ozljeda prevezen je u OB Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok težina ozljeda zasad nije okvalificirana



Stranica