Oštetio prometne znakove

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je u nedjelju, 17. travnja oko 21.15 sati, pod utjecajem alkohola od 2.21 g/kg, na državnoj cesti D-2,

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je u nedjelju, 17. travnja oko 21.15 sati, pod utjecajem alkohola od 2.21 g/kg, na državnoj cesti D-2, pri samom ulasku u mjesto Bolfan, sjekirom oštetio dva prometna znaka i to znak obavijesti s nazivom ulice, te znak izričitih naredbi „ograničenje brzine od 60 km/h“, nakon čega je iz cestovnog jarka iščupao i bacio na kolnik metalne nosače znakova sa betonskim podnožjem, zbog čega je na jedan od njih naletjelo osobno vozilo, koje je tom prilikom oštećeno.

 

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Uništenje ili oštećenje znakova za opasnost iz članka 268. Kaznenog zakona.



Stranica