Žene pogođene projektilima iz zračnog oružja

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac01.jpg

U razdoblju od 1. ožujka do 4. travnja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, zaprimili su tri prijave ženskih osoba starosti 28, 47 i 65 godina, da su u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, kod kućnog broja 71, pogođene projektilima iz zračnog oružja.

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 1. ožujka do 4. travnja, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, zaprimili su tri prijave ženskih osoba starosti 28, 47 i 65 godina, da su u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, kod kućnog broja 71, pogođene projektilima iz zračnog oružja. Ozlijeđenim je ženama medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje su ozljede kod svih okvalificirane kao lake.

Protiv nepoznatog počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života ili imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti i pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela. Molimo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o navedenom, da nas obavijeste na broj telefona 192 ili osobno u Policijskoj postaji Varaždin.

(ožujak): March


Stranica