KTC Ivanec krađa novca iz blagajne

Slika PU_V/vijesti/2011/07/ktc/1_ KTC Ivanec_krađa novaca 07.03.2011.slika11.jpg

U ponedjeljak, 7. ožujka oko 19.15 sati u trgovačkom centru „KTC“ u Ivanečkom Naselju, dvojica nepoznatih počinitelja otuđila su iznos od nekoliko tisuća kuna. Krađa je počinjena na način što su počinitelji došli do blagajne gdje je jedan od njih od blagajnice zatražio cigarete te tijelom i jaknom prebačenom preko ramena zaklanjao drugog počinitelja, koji je koristeći zauzetost blagajnice, otvorio ladicu susjedne blagajne i otuđio novac, nakon čega se brzo udaljio iz trgovine.

Radi se o dvojici muškaraca starosti oko 30 godina, od kojih je jedan visine oko 185 cm,srednje tjelesne građe, kraće crne kose, obučen u svijetloplavu trenirku, plave traperice i crne cipele. Isti je preko ramena imao prebačenu jaknu crne boje.

Drugi počinitelj je visineoko 175 cm, srednje tjelesne građe, kraće tamnije kose, brade neobrijane nekoliko dana. Tom je prilikom bio obučen u crnu kožnu jaknu, crne hlače i crne cipele.

Molimo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o ovom kaznenom djelu odnosno počiniteljima istog, da se jave u Policijsku postaju Ivanec ili na broj telefona 373 439 ili 192.



Stranica