U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/alkotest02.jpg

Jučer, 30. ožujka u 21.25 sati na djelu ceste između mjesta Krkanec i Tužno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. ožujka u 21.25 sati na djelu  ceste između mjesta Krkanec i Tužno dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Prometna nesreća dogodila se na način što je 45-godišnjak upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.83 g/kg. iz smjera Krkanca u smjeru Tužnog te je uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih utjecajem alkohola i neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju prometa te uvjetima prometovanja, izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim lijevim djelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak.

Od siline udara oba su se vozila zanijela i sletjela van ruba kolnika na meki travnati teren. Tom su prilikom oba vozača zadobila ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, ali ozljede nisu okvalificirane.



Stranica