Nasilničko ponašanje u obitelji

 Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad supružnicima starosti 49 i 35 godina sa šireg ludbreškog područja te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe iz članka 213. Kaznenog zakona,

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad supružnicima starosti 49 i 35 godina sa šireg ludbreškog područja te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe iz članka 213. Kaznenog zakona, na način što su grubo zanemarivali svoje dužnosti zbrinjavanja svoje dvoje djece starosti šest i deset godina.

Također je utvrđena postojanost osnovane sumnje da se suprug nasilnički ponašao u obitelji te kontinuirano unatrag više godina psihički i fizički zlostavljao suprugu, u pravilu pred djecom. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava za navedena kaznena djela.



Stranica