Otkriveni počinitelji krađe bakrenih cijevi

 Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 18 i 17 godina te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su u petak 18. ožujka oko 1 sat sa kuće vlasništvo 60-godišnjaka u Varaždinu,

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 18 i 17 godina te utvrdili da postoji osnovana sumnja da su u petak 18. ožujka oko 1 sat sa kuće vlasništvo 60-godišnjaka u Varaždinu, Široke ledine skinuli i otuđili bakrenu cijev – žlijeb četvrtastog oblika, ukupne dužine 430 centimetara u vrijednosti od oko 1 100 kuna.

Isti su se s otuđenom cijevi udaljili s mjesta događaja te su zatečeni od strane policijskih službenika Postaje prometne policije Varaždin i dovedeni u službene prostorije PU varaždinske poradi kriminalističkog istraživanja. Prema njima se Zamjeniku općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za kazneno djelo Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.



Stranica