Obavijest

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac01.jpg

U subotu, 19. ožujka na nogometnom stadionu NK „Varaždin“ u Varaždinu s početkom u 17 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varaždin“ iz Varaždina i NK „Slaven Belupo“ iz Koprivnice.

Foto: Ilustracija

U subotu, 19. ožujka na nogometnom stadionu NK „Varaždin“ u Varaždinu s početkom u 17 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varaždin“ iz Varaždina i NK „Slaven Belupo“ iz Koprivnice. Povodom navedenog a u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska i odlaska sa stadiona, navedenog će se dana povremeno u slučaju potrebe zatvoriti za sav promet:

  • zagrebačka ulica – od raskrižja sa Gospodarskom ulicom do raskrižja sa Supilovom ulicom u vremenu od 16 do 17 sati i od 18.45 do 19.30 sati
    • obilazni pravac: Biškupečka – Gospodarska – Zagrebačka

Skrećemo pozornost posjetiteljima navedene utakmice da je Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.       



Stranica