Nanošenje teških tjelesnih ozljeda

 Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je jučer, 3. ožujka oko 21.15 sati u mjestu Vrtlinovec, u svojoj kući, nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa 33-godišnjakom, istome kuhinjskim nožem zadao ubodnu ranu u nadlakticu lijeve ruke i lijevu stranu prsišta

            Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je jučer, 3. ožujka oko 21.15 sati u mjestu Vrtlinovec, u svojoj kući, nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa 33-godišnjakom, istome kuhinjskim nožem zadao ubodnu ranu u nadlakticu lijeve ruke i lijevu stranu prsišta, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Isti je uhićen u 22.45 sati te doveden u službene prostorije Policijske uprave varaždinske poradi kriminalističkog istraživanja.

            Ozlijeđenom je muškarcu medicinska pomoć pružena u OB Varaždin.

            Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona.



Stranica