Varaždinske Toplice- Razriješeno više kaznenih djela Teških krađa

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/provalnik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem za kojeg se osnovano sumnja da je u večernjim satima 24. siječnja ove godine pokušao provaliti u kiosk poduzeća „Tisak“ na autobusnoj stanici u Varaždinskim Toplicama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem za kojeg se osnovano sumnja da je u večernjim satima 24. siječnja ove godine pokušao provaliti u kiosk poduzeća „Tisak“ na autobusnoj stanici u Varaždinskim Toplicama. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je isti muškarac još u 12. mjesecu 2009. godine, te u dva navrata tijekom 2010. godine provalio u skladišni prostor benzinske postaje „INA“ u Varaždinskim Toplicama.

U tim je provalama otuđio više komada različitih vrsta akumulatora, različita motorna ulja i plinske boce, čime je poduzeće „INA“ oštetio za iznos veći od 20 000 kuna. Protiv njega će se zbog počinjenih kaznenih djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnijeti kaznene prijave.



Stranica