Obavijest o javnom okupljanju

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac03.jpg

U subotu, 26. veljače, na nogometnom stadionu NK „Varaždin“ u Varaždinu s početkom u 15 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varaždin“ iz Varaždina i NK „Rijeka“ iz Rijeke.

Foto: Ilustracija

U subotu, 26. veljače, na nogometnom stadionu NK „Varaždin“ u Varaždinu s početkom u 15 sati odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica između NK „Varaždin“ iz Varaždina i NK „Rijeka“ iz Rijeke. Povodom navedenog, a u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska i odlaska sa stadiona,  povremeno će se u slučaju potrebe zatvoriti za sav promet:

  • Zagrebačka ulica – od raskrižja sa Gospodarskom do raskrižja sa Supilovom ulicom u vremenu od 14 do 15 sati i od 16.45 do 17.30 sati
  • obilazni pravac – Biškupečka ulica – Gospodarska – Zagrebačka

Skrećemo pozornost posjetiteljima navedene utakmice da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima u športski objekt  zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.



Stranica