Zlouporaba opojnih droga

Jučer, 6. veljače u 0.15 sati policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zatekli su u Velikom Bukovcu četiri osobe za vrijeme konzumacije cigarete nalik na tzv. „joint“ te se jedan od njih dao u bijeg dok s ostala trojica dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.  

Jučer, 6. veljače u 0.15 sati policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zatekli su u Velikom Bukovcu četiri osobe za vrijeme konzumacije cigarete nalik na tzv. „joint“ te se jedan od njih dao u bijeg dok s ostala trojica dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Tom je prilikom utvrđeno da je ručno izrađenu cigaretu pomiješane smeđe i zelene materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine od 0.5 grama pribavio 22-godišnji slovenski državljanin koji je pobjegao policijskim službenicima.

Naknadno je, u 4.10 sati isti zatečen u mjestu Dubovica te je prilikom pregleda policijskim službenicima dragovoljno predao grumen prešane zelene biljne materije nalik na opojnu drogu hašiš. Navedeni je slovenski državljanin uz kaznenu prijavu za počinjeno kazneno djelo Zlouporaba opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona doveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu koja mu je odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati. 



Stranica