Nanijeli teške tjelesne ozljede mladiću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom mladića starosti 17, 20 i 21 godinu policijski službenici Policijske postaje Varaždin utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su 23. prosinca 2010. godine oko 17 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu fizički napali 22-godišnjaka,  

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom mladića starosti 17, 20 i 21 godinu policijski službenici Policijske postaje Varaždin utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su 23. prosinca 2010. godine oko 17 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu fizički napali 22-godišnjaka, na način što ga je 17-godišnjak bez ikakvog povoda i razloga udario glavo u lice, nakon čega su ga ostala dvojica izudarala rukama i nogama po glavi i tijelu.

Uslijed udara napadnuti je mladić zadobio ozljede u vidu frakture nosnih kostiju s pomakom ulomka te mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin te su ozljede okvalificirane kao teške. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona. 



Stranica