Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom zbog osnovane sumnje da nepovlasno posjeduje oružje i streljivo, koji im je tom prilikom dragovoljno predao dva lovačka opasača sa patronama te dva komada ručno izrađenog oružja tzv. „penkala“ call. 5.56 mm sa streljivom u ležištima.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom zbog osnovane sumnje da nedozvoljeno posjeduje oružje i streljivo, koji im je tom prilikom dragovoljno predao dva lovačka opasača sa patronama te dva komada ručno izrađenog oružja tzv. „penkala“ call. 5.56 mm sa streljivom u ležištima.

Također je temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražen stan i pripadajuće prostorije navedenog kojom prilikom je pronađeno automatsko oružje s prigušivačem, revolver, pištolj domaće izrade, plinski revolver, veća količina različitog streljiva i drugo. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari iz članka 335. Kaznenog zakona. 



Stranica