Imovinski delikti zabilježeni tijekom proteklog vikenda

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/provalnik01.jpg

U noći, 23./24. prosinca na Trgu Hrvatskih branitelja u Beretincu, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner-trgovinu u vlasništvu trgovačkog poduzeća iz Sračinca. Otuđio je oko 150 kutija različitih vrsta cigareta i iznos od nekoliko stotina kuna.

Foto: Ilustracija

U noći, 23./24. prosinca na Trgu Hrvatskih branitelja u Beretincu, nepoznati je počinitelj provalio u kontejner-trgovinu u vlasništvu trgovačkog poduzeća iz Sračinca. Otuđio je oko 150 kutija različitih vrsta cigareta i iznos od nekoliko stotina kuna. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 3 500 kuna.

U periodu od 18. do 24. prosinca, u Vinogradskoj ulici u Kelemenu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 58-godišnjaka iz Varaždina. Otuđio je bakreni kotao za pečenje rakije, lonac za kuhanje i plinsku bocu s plamenikom. Prema izjavi vlasnika materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 4 500 kuna.

Tijekom jutra 24. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u mjestu Varaždin Breg iz koje je otuđio više komada različitog nakita. Prema izjavi 32-godišnje vlasnice materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 2 500 kuna.

U petak, 24. prosinca u trgovačkom centru u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 27-godišnje žene, te joj prilikom kupovine iz kolica otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti i iznos od nekoliko tisuća kuna.

U periodu od 24. do 26. prosinca u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u vlasništvu 48-godišnjakinje iz kojeg nije ništa otuđio. Potom je iz caffe bara hodnikom ušao u susjedni prodajni prostor u vlasništvu 43-godišnjaka iz kojeg je otuđio iz kojeg je otuđio razne predmete i robu. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od oko 4 600 kuna. 



Stranica