Požari u Varaždinu i Imbriovcu

U subotu, 25. prosinca između 14 i 15 sati, na dimnjaku obiteljske kuće u Optujskoj ulici u Varaždinu, izbio je požar. Utvrđeno je da je požar izbio u dimovodnom kanalu, a uslijed nepravilno montiranog metalnog dimnjaka, što je rezultiralo zapaljenjem djela drvene konstrukcije krovišta,

U subotu, 25. prosinca između 14 i 15 sati, na dimnjaku obiteljske kuće u Optujskoj ulici u Varaždinu, izbio je požar. Utvrđeno je da je požar izbio u dimovodnom kanalu, a uslijed nepravilno montiranog metalnog dimnjaka, što je rezultiralo zapaljenjem djela drvene  konstrukcije krovišta, nakon čega se vatra proširila i na drvenu oplatu uz dimnjak. O visini materijalne štete 43-godišnja vlasnica kuće se nije mogla izjasniti.

U noći, 26. prosinca oko 4.15 sati, u podrumskom djelu obiteljske kuće 42-godišnjaka iz Imbriovca,  izbio je požar. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je požar izbio uslijed kvara na plameniku za loživo ulje koji se nalazi na peći za centralno grijanje, nakon čega se proširio na gorive dijelove plamenika i predmete koji su se nalazili u blizini. Požar su ugasili djelatnici JVP grada Varaždina zajedno sa djelatnicima DVD-a Imbriovec i Jalžabet. Materijalna šteta nije utvrđena. 



Stranica