Nedeljanec - prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, 23. prosinca u 16.50 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. prosinca   u 16.50 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Muškarac starosti 48 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.44 g/kg iz smjera Varaždina u smjeru Vidovca te je zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, vozilom prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim lijevim bočnim djelom udario u prednji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak.

 

Nakon toga je također prednjim lijevim bočnim djelom udario u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 30-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač i vozačica zadobili su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno. 



Stranica